Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

cu rock

Despre iubire

avatar-cu-Despre iubire
Download
Link pagina:
http://ymess.ro/avatare-despre-iubire

Marime:
45.24 KB

Rezolutie:
188x200 px

Tipul imaginii:
jpg

Data modificarii:
20/05/10

Despre iubire:

Iubirea... iubirea este cuprinzatoare si de aceea ni se recomanda si chiar ni se cere din partea lui Dumnezeu. Iubirea, in acelasi timp este fericire, si e bine sa cuprinde in iubirea noastra si pe cei care ne sunt dusmani. Niciodata nu-i mai fericit omul decat atunci cand iubeste si cand se stie iubit. Si daca putem sa inmultim iubirea, in intelesul de a cuprinde pe cat mai multi si chiar pe toti in iubirea noastra, indiferent de raporturile pe care le au oamenii fata de noi, si daca ne stim cuprinsi in iubirea celor ce ne iubesc si in iubirea lui Dumnezeu avem o asezare pe care sigur o binecuvanteaza Hristos.

Sa nu uitam insa ca iubirea nu-l tine pe cel iubit departe, nu-l tine in afara, ci-l aduce in cuprinsul propriei fiinte. Iubirea aceasta intr-adevar este o iubire fericitoare de suflet, o iubire care ridica pe om, o iubire care ii ridica pe toti aceea pe care ii cuprinde.

Iubirea gaseste modalitatea de a implini ceea ce lipseste. Gaseste modalitatea de a se revarsa acolo unde este nevoie.

Stim cu totii ca un om mare cand vrea sa vorbeasca cu un copil sau se coboara la el facandu-se mic, langa el, sau il ridica in brate. Asa face iubirea! Ridica mareste, inalta, se coboara acolo unde trebuie sa se coboare. Iubirea este o putere, iubirea este o realitate. Trebuie sa fie o realitate.

Traim intr-o societate in care legaturile cele mai multe dintre oameni sunt legaturi oficiale, in care e prea putina preocupare de a se inmulti iubirea; in care majoritatea oamenilor asteapta iubirea altora dar nu se simt datori ei insisi cu iubire. Ori Domnul Hristos a spus cuvantul: "toate cate voiti sa va faca voua oamenilor, faceti-le si voi lor la fel". Asta inseamna ca binele trebuie sa porneasca de la noi. Nu trebuie sa asteptam binele, ci trebuie sa facem binele. Daca nu facem binele nu suntem in actiune pentru bine, daca nu inmultim iubirea, daca nu ne revarsam cu iubire nu suntem implinitori ai poruncii care ne cere sa iubim. Cei mai multi dintre oameni au legaturi intre ei, legaturi oficiale, legaturi de familie, legaturi de rudenie - care nu implica totdeauna si iubirea. Iubirea este mai presus de toate acestea. Este si o iubire fireasca fara indoiala.. Iubirea care o au copii fata de parinti si parintii fata de copii. Este si o iubire impotriva firii, iubirea pe care o au cei patimasi fata de cei asemenea cu ei; iubirea care o au cei care isi implinesc patimele fata de cei care ii ajuta sa-si simplineasca patimile. Aceasta este o iubire impotriva firii.

Dar este si o iubire mai presus de fire: iubirea dupa porunca, iubirea pe care ne-o porunceste Dumnezeu si care ne aseamana cu Dumnezeu. Aceasta iubire nu mai tine seama de legaturile firesti sau de legaturile patimase cate pot fi intre oameni, ci este o iubire mai cuprinzatoare si-i cuprinde pe toti pentru ca asa vrea Dumnezeu.

Daca avem o porunca a iubirii, avem si o datorie de a iubi. La datoria aceasta ne gandim prea putin, ne gandim de prea putine ori; si sunt prea putini cei care sunt angajati in lucrarea iubitoare in aceasta lume. De cele mai multe ori legaturile de iubire sunt legaturi spontane, legaturi care se intampla de la sine. Fara Dumnezeu, fara sa se tina seama de Dumnezeu. De aceea de multe ori aceste legaturi se si dizolva, se nimicesc. Sunt oameni care pana la ovreme se iubesc si dupa aceea se urasc. Sunt oameni care nu se iubesc indeajuns.

Dumnezeu ne spune ca suntem datori cu iubire. Chiar daca nu ajungem la masura aceasta de a iubi pe cei ce ne urasc. Chiar daca nu ajungem la masura aceasta de a fi statornici in iubire pentru porunca lui Dumnezeu sa avem mereu gandul ca suntem datori cu asa ceva. Nu-i destul sa ne lasam condusi de ceea ce ni se pare noua ca trebuie sa facem sau ca putem sa facem fara efort. Crestinismul este cruce. Crucea care duce spre nepatimire. Dragostea este nasuta din nepatimire si fara nepatimire nu se poate ajunge la dragostea cea mai presus de fire, la dragostea cea dupa porunca.

A iubi inseamna a-ti fi drag. Iubirea si dragostea sunt doi termeni pentru aceeasi realitate. Iubirea nu este creata de credinta, ci credinta o sustine, o inmulteste si o disciplineaza. Iubirea fata de Dumnzeu se manifeste cel mai bine si cel mai corect in iubirea fata de aproapele, iar iubirea fata de aproapele se arata cel mai dezinteresat si cel mai superior in iubirea prietenilor, iubirea pe care o au prietenii intre ei. In prietenie, pentru ca prietenia este reciprocitate de iubire.

Iubirea este cuprinzatoare si este implinatoare. Implineste ceea ce lipseste persoanei iubite. Aceasta se intampla mai ales in prietenie, unde cel care iubeste ofera, nu asteapta sa primeasca. Si primeste, pentru ca prietenia este cu reciprocitate. Dar in prietenie nu se ofera ca sa primesti, ci se ofera ca sa te simti bine oferind. Asa trebuie sa fie si in viata de familie, fiecare sa cautae fericirea celuilalt. Si aceasta se poate realiza in masura in care sufletul este plin de iubire.

Iubirea nu calculeaza cand da. Calculeaza cand primeste in sensul ca se simte si mai datoare cu iubire atunci cand primeste ceva. Iubirea prieteneasca este o iubire spontana - e adevarat - dar daca este sub indrumarea lui Dumnezeu si cuprinde in ea si porunca lui Dumnzeu, nici o prietenie adevarata nu se poate dizolva, ci ramane in vesnicie. Iubirea fara de Dumnezeu este vecina cu iubirea fata de aproapele, iar iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproapele este dadatoare de cinstire. Cinstirea este cuprinsa in iubire.

Nu poti sa iubesti pe cineva fara sa-l si cinstesti, fara sa-l si respecti. Daca il iubiesti fara sa-l respecti iubirea inca nu este dupa porunca si nu este deplina. Daca masura iubirii fata de aproapele este iubirea fata de tine insuti, cinstirea fata de aproapele trebuie sa fie mai presus de cinstirea fata de tine insuti. "Cinstiti pe oameni mai presus de felul cum va cinstiti voi pe voi insiva". Cuvintele acestea sunt alaturate in gandirea Sf. Apostol Pavel, pentru ca iubirea si cinstirea stau impreuna. Cel mai bine este atunci cand iubirea aduce cinstire (respect).

Arhimandrit Teofil Paraian

CLICK si trimite pe messenger:Despre iubire

EXPRIMA-TE
Vezi si:
Your rating: None Average: 5 (2 votes)
Send an E-card to your friends
You may enter multiple emails
Whatever you type here will be attached to the e-card
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Links to specified hosts will have a rel="nofollow" added to them.

  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

CAPTCHA
Inca putin si esti membru Ymess.ro!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Sugestii de avatare asemanatoare:
i love butterflies te iubesc indragostit imi plac fluturii
just me doar eu
in love you inima plange lacrimi i te iubesc u iubire dragoste
IN LOVE dragoste iubire inima heart inimi
vreau sa fiu langa tine i need love you despartire departe departare
de dragoste exist doar pentru tine love iubire
eu te iubesc dar tu ma iubeshti ?
IN LOVE inima i you u iubire dragoste despartire
Ce tze-as face ...pfuuu
de dragoste iubire bebe te iubesc
nu ma cunosti kiss sarut mozol sezy buze lips saruturi
esti o draguta scumpa imi placi simpatico
Apare o intrebare: Se gandeste la mine oare?
Avatar Inima in maini
de iubire dragoste cumpar urgent
iarta-ma! pisica miroase o floare sorry
TE PRIVESC NU REALIZEZI? eye copil bebe bebelusi bebelushi baby
nu vreau sa te pierd
care spune primul te iubesc eu sau tu
abia astept sa apari pe mess iubire dragoste

doare

kare a sufrit din dragoste il cred si stiu cum este..."cel ce iubeste sufera si cel iubit isi bate jok":((:((

nu exista iubire

mijto pakt k nu exista o iubire adv.............

of of dragostea...ce sa zic...

daragostea asta e in aer ....pakt k bate vantu'.....:))

dragoste

dragostea e ca diaria,vine, te doare un pic si trece

imaginea utilizatorului andrada_

despre dragoste

dragostea e o speranta ce va salva lumea,ce ne va face mereu mai buni si mai puternici cu piedicile vietii

ai dreptate, dar prea multa

ai dreptate, dar prea multa speranta te demoralizeaza

site

mijto site......nu am ce spune..mereu m-a ajutat:D:*:*:*:*:*:X:X:X:X>:D<

mda....dragutz...nu am ce

mda....dragutz...nu am ce zike...;):P:P:P:P:):):)..

sooper

sooper situ da nu ma lasa sa ma inscriu...:(...eh asta e..ori cum fain situ

mie imi place site-ul.e

mie imi place site-ul.e tareeeeeeeeeee:D:D:D.va pooooooooooop all si cautatima p id meu:georgyk_r3b3la_love ...pa-pa:*:*:*

...

vreu avatare cu "do u love me?". sau cu "anna + ... . cn vrea sa fie in locul punctelor? " sau " cn vrea sa fie cu mn" ... sorry, nu prea am inspiratie...

Einstein ... lasa-ne mama

Einstein b-) ... lasa-ne mama :))

...ganditi-va...

Eu nu stiu de ce ii injurati pe cei care lucreaza aceste site-uri numai ca voi sa nu va plictisiti si sa va bucurati un pic...dar voi ce faceti?...voi injurati pe toata lumea...eu cred ca nu pot sa jignesc oameni...fiindca ei au lucrat ca sa iasa un site bun...iar voi le calcati munca in picioare...ganditi-va un pic...voua va place cand cinev isi bate joc de munca voastra...o calca in picioare...???nu dar facand acest lucru, da-ti lipsa de educatie...(nu spun de toti doar cei ce isi bat joc de alti oameni) va veni si randul vostru...cand voi o sa lucrati ceva si altii va calca munca in picioare...ganditi-va :)

tarani...astia sunteti voi

asa este...dar unii nu stiu sa aprecieze...ei doar in puf sa steie vor...nu stiu cum puteti sa dati dovada de toata needucatia asta a voastra...bine ai zis...e foarte adevarat...;;)si sa nu aud vreun coment, fiindca am 25 de ani si nu cred ca va permiteti...:)...cine vrea id-ul meu sa-mi raspunda...repede

soooper mijtoo*:P:P:P:P

soooper mijtoo:*:**:*:*:*:*:P:P:P:P:P

fain

e superrrrrr tareeee saitu pup dulse:*:*:*

mdea

e mijtoo siteul...:*:*:*:P:-@

like it

ii sooper site-ul...like it:*:*:*:*

sugeti pla

sa ma sugeti de pla

e tare

dar mie imi place site-ul$-)...:))...Trimiteti-l intr-o(*) :D

salll

salll :D

salll

salll :D

MIjtooo

Soooooper fain!imi place luatimi id-ul si contactati-ma va rog adriana_costea92

Nu fitzi tzarani [-o<

Mi-e imi plac toate sit-urile pt k sunt oameni kre lucreaza cu adevarat in spatele lor pt k noi sa le vizionam sau sa n distram atunci cand nu avem ceva mai bun de faqt :) dar in orice caz nu sunt in masura sa jignesc persoanele kre lucreaza la site cum sunt unii tzarani (fara suparare) kre intra aici doar k sa ishi bata joc de ceilaltzi! ganditzi-va [-o< !!

olyyyy:)

sall all c ziceti d avatare???;;)io una zic k is supeeerrr tari:D;;);))::*:*:*:*:*:*

pooop dulcik p toti prietenii mei

mijto saitu` cred...:x:x:x:-*

ueac

urat site pt ca se vb prosti

te iubi mult

misto saitul:D

nu imi place

nu imi place siteul.........mai ales k se vorbesc prostii........

vreau si eu un avatar cu alexandra+alexandru=love

un avatar plss cu alexandra+alexandru=love

hahaha

ce avatar de kkt si mata la fel=)):)):))):))):)))))))))))))))))))))))):P:)

taci ma

taci ma

:):):):):):):):):)

Ce naspa-i saitu

naspa

e naspa rau de tot site-ul asta,nu e deloc cool

Siteul nu e naspa ma boule

Siteul nu e naspa ma boule

misto site!!

misto site!!

kkt!!!!!!11111

prea aiure e site..........tot avatarele.ro:X:Xe mijto:D:D:X:X:X

smth here (:|

acceptabil avt....>:)>:)....se poate si mai bine....daca vrei sa stii sa modifici poze in progr dute la avt 35, pagina 3 la sfarsit, comment 13, paragraf 100.... :)):)):)).....

SEX SEX SEX SEX

HAIDETI SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX CE3 O FI ALA SORRY DAR AM NUMAI 5 ANI :-??

Pai....sexul este.....ce sa

Pai....sexul este.....ce sa mai...can un baiat ii baga **** in ***** unei fete!:D:D;))---e mishto

MMMUUUIIIEEE TUTUROR

TOTI SUNTETI NISTE PRIPASI,RETARDATI,SI MA PIS PE OCHII VOSATRII ....APROPO DE MAINE NU NE MAI VEDEM ....DE CE? .... K MA CAC PE OCHII VOSTRI :P:P:P:P:P:P ORICUM PUPYCY PTR TOATE FETELE :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* ..... OPS....CAM MULTI PUPICI:D

...

Nu intzeleg dc unii dintre voi sunt ata de tzarani incat injura p toata lumea!In loc sa apreciatzi faptul k cineva lucreaza la aceste sit-uri pt k voi sa avetzi ce face cand va plictisitzi va batetzi joc de ei!! Suntetzi tzarani dak pt voi asta e o distractzie!! Fara suparare...statzi shi ganditzi-va! [-o< :(

raspunde

dhkde ce nu mai intri pe mess? vreu sa te intreb ceva.mai suntem impreuna?:-*:-*:-*:d:d:d

iubire ca in filme

dute ma sii impuscate.....doar nu am inebunit.....tu crezi ca io is proasta sa stau cu tine......mai gandestete inainte de a vorbi....:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ionut

io as vrea sa mai fim impreuna u mai vrei ? :
*:*:*:*:*:**

exista iubire??

nush..eu am inima impartita in trei....,in trei parti inegale........si dragosteamea nu vaincapeaniciodata in nicio parte.....:-((..asa ca dragoste totala nush dacavoi putea folosi vreodata:-s

raspunde

dhkde ce nu mai intri pe mess? vreu sa te intreb ceva.mai suntem impreuna?:-*:-*:-*:d:d:d

like it

like it

like it

like it

nu prea ai ce sa gasesti pe

nu prea ai ce sa gasesti pe siteul asta...hm...e misto sa zicem...:*

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 2 vizitatori online.

LIKE IT?