Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

te iubesc GIGI GIGEL GICA GIK

Cum descarc si folosesc avatarele?

Fiecare avatar este pozitionat intr-o categorie. De ex. daca vrei sa vezi avatare cu masini, vei da click pe CARS in partea de sus a paginii, sau vei folosi optiunea corespunzatoare din meniul din stanga. In galerii, avatarele apar micsorate la dimensiunea folosita de YAHOO MESSENGER

 • Iti place un anumit avatar? vrei sa-l descarci si sa-l arati prietenilor tai?

 • Daca esti in galerie, tot ceea ce ai de facut este sa dai click pe avatarul preferat sau pe titlul aferent. Sa presupunem ca te aflii in galeria LOVE si vrei sa descarci avatarul TE IUBESC. Da click pe el pentru a-l vedea marit si a citi comentariile prietenilor tai. Dupa ce ai intrat in pagina avatarului descarca-l pe calculatorul tau! Citeste mai jos cum.  EXPRIMA-TE prin imagine! Descarca avatarele preferate!


  Vrei avatarul pe mess? Da click dreapta pe imaginea marita din pagina cu avatarul (exemplu) si selecteaza Save Picture As, sau Save image, apoi alege locatia pe calculatorul tau. In yahoo messenger, apasa ctrl+shift+F8 sau da click in meniul Messenger pe My Display image. Bifeaza Share my picture dupa care apasa butonul Select. Click pe Browse pentru a selecta imaginea ce tocmai ai salvat-o!

  NU MAI CAUTA! GASESTE!
  mai mult >>

  În acest moment sunt 0 utilizatori şi 6 vizitatori online.

  LIKE IT?