Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

Barbat sexy Tatuaj

Votez Klaus Werner Iohannis

avatar-cu-Votez Klaus Werner Iohannis
Download
Link pagina:
http://ymess.ro/galerie-de-avatare/facebook/coperti-facebook/Avatar-votez-klaus-werner-iohannis-2359

Marime:
157.96 KB

Rezolutie:
315x850 px

Tipul imaginii:
jpg

Data modificarii:
13/11/14

Descriere:

Cuvinte cheie:

De pe site-ul oficial www.iohannispresedinte.ro:
Născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie modestă de saşi transilvăneni Klaus Werner Iohannis este al doilea canditat la presedentie. Deși părinții sau au emigrat în anii '90 în Germania, Klaus Werner Iohannis a ales să rămâna în Sibiu. A urmat cursurile Facultății de Fizică din cadrul Universității "Babeș Bolyai" din Cluj Napoca și, începând cu anul 1983, si-a îndeplinit visul de a se afla de cealaltă parte a catedrei la liceul în care a studiat. A predat la mai multe şcoli şi licee din Sibiu, inclusiv la Colegiul Național “Samuel von Brukenthal”, după care, până în anul 2000, a activat ca inspector general în același domeniu educațional care i-a adus cele mai mari satisfacții.

Începând cu anul 1990, am devenit membru al Forumului Democrat German din România. M-am aflat la președinția Forumului timp de 12 ani, începând din 2002, iar în anul 2000, am avut onoarea de a fi desemnat drept candidat din partea FDGR la alegerile pentru Primăria Sibiului. Deși niciun sondaj nu indica asta, în luna iunie a aceluiași an, am fost ales primar al Sibiului și am continuat să reprezint prima opțiune a sibienilor la toate alegerile ce au urmat. Astăzi, sunt, în continuare, primar al orașului în care m-am născut, am crescut și mi-am întemeiat o familie, alături de soția mea, Carmen.
În mandatul sau, Sibiul a primit titlul "Capitală Europeană a Culturii", în anul 2007 - alături de Luxemburg - și a găzduit numeroși oficiali externi – șefi de stat, înalți demnitari, ambasadori.

Pe 20 februarie 2013, amasemnat adeziunea la Partidul Național Liberal. O zi mai târziu, colegii sai de partid au votat în unanimitate o derogare de vechime care i-a permis să candideze la o funcție în conducerea partidului. La congresul extraordinar din luna februarie a anului trecut, a fost ales prim-vicepreședinte al PNL. Un an și patru luni mai târziu, a primit 95% din voturile delegaților la Congres din toată țara pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Votez Klaus Werner Iohannis
No votes yet
Send an E-card to your friends
You may enter multiple emails
Whatever you type here will be attached to the e-card
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Links to specified hosts will have a rel="nofollow" added to them.

  • Filtered words will be replaced with the filtered version of the word.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare

CAPTCHA
Inca putin si esti membru Ymess.ro!
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Sugestii de avatare asemanatoare:
Votez cu Ponta
Sfintii
Viata ca o pregatire

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 3 vizitatori online.

LIKE IT?