Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

te iubesc GIGI GIGEL GICA GIK

Ghidul tau


Despre LIVRARE:

Puteti opta sa primiti produsele comandate in urmatoarele modalitati:

1. Prin ridicare de la sediul firmei 1 Asalt Advertising Agency S.R.L., J40/1834/1999, CUI: RO11536153, aflat la urmatoarea adresa: Strada Ion Heliade Radulescu Nr 24, Sector 2, Bucuresti (Langa Primaria Sectorului 2, Parc Obor), situatie in care transportul este gratuit:

2. Prin curier rapid, in circa 250 de localitati din tara, pentru orice tip de produs comandat, cu pretul unic de livrare de 14 RON in Bucuresti si 19 RON in provincie.
Firma folosita de noi este SpeedNet Curier, iar in general produsele ajung in termen de 24 de ore de la inmanarea coletului.

Important: Daca doriti ca produsele dumneavoastra sa fie livrate prin curier rapid specificati acest lucru in formularul de comanda, rubrica Altele, la Comentarii despre aceasta comanda

3. Prin mesageria postala (Posta Romana), cu ridicarea coletului de la cel mai apropiat oficiu postal, dupa instiintarea in prealabil prin intermediul unui aviz de primire, adus de factorul postal la domiciliul dumneavoastra , situatie in care taxele de transport pornesc de la 6 RON si variaza in functie de greutatea produselor.

In ce situatii beneficiez de transport gratuit pentru produsele comandate?
Expedierea gratuita este asigurata in urmatoarele situatii:

1. Ridicarea produselor comandate de la sediul firmei 1 Asalt Advertising Agency aflat la urmatoarea adresa: Strada Ion Heliade Radulescu Nr 24, Sector 2, Bucuresti (Langa Primaria Sectorului 2, Parc Obor).

2. Pentru comenzile de produse depasind valoarea totala de 500 RON, cu livrarea efectuata prin Posta Romana sau prin curier rapid, la alegerea dumneavoastra.

Este nevoie de semnatura mea la primirea produselor?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi, este necesar sa semnati la primirea chitantei, pentru a nu exista dubii asupra efectuarii livrarii si, implicit, a platii. Este deci si în avantajul dumneavoastra sa semnati la primirea produselor, pentru a putea demonstra ulterior, în caz de nevoie, ca ati efectuat plata.
Coletul va contine inclusiv factura si chitanta aferenta si va avea ca expeditor firma 1-Asalt Adv. Ag. si Constantin Cristina Cornelia, ca persoana care a expediat coletul.


Despre PRETURI:

Costul produselor afisate pe site reprezinta suma finala (include TVA) platita de dvs. pentru respectivul articol.

Cum platesc?

Plata comenzii poate fi facuta in doua moduri, urmand ca in viitor sa includem si alte posibilitati:
- Plata la livrare. Puteti opta pentru: achitarea produselor la livrare, pe baza facturii ce insoteste coletul ymess.ro (livrat prin curier sau de la sediul firmei 1 Asalt Advertising Agency S.R.L.) sau cash in sistem ramburs pentru coletul livrat prin Posta Romana
- Plata in contul firmei Optati pentru: achitarea în avans prin ordin de plata în contul IBAN:RO74BRDE410SV19783424100 (de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal) BRD Societe Generale, sucursala Academiei.


In cat timp ajung produsele?

Timpul de livrare este de aproximativ 48 de ore de la trimiterea coletului si variaza in functie de destinatie. Poti verifica oricand starea comenzii tale, in profilul tau (Detalii cont din meniul din stanga).

Daca doriti ca produsele sa fie trimise prin intermediul firmei de curierat trebuie sa specificati acest lucru in josul formularului de comanda, caz in care coletul va ajunge in cel mult 24 de ore.


Alte nelamuriri? Contacteaza-ne.

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 5 vizitatori online.

LIKE IT?