Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

te iubesc GIGI GIGEL GICA GIK

Magazin de cadouri - Conditii de utilizare

PREVEDERI GENERALE:
1 Asalt Advertising Agency S.R.L., prin intermediul site-ului www.ymess.ro si numit in continuare ymess.ro, depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp ymess.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.

1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
(1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
(2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul ymess.ro;
(3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
(4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
(5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office@ymess.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Vizitarea ymess.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor ymess.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.

In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.


Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate
1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. De asemenea, 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site. Produsele cu defecte sau care nu corespund descrierii pot fi returnate intr-un termen de 10 zile de la data intrarii in posesie.

Informatii de contact:

Nume firma: S.C. 1 Asalt Advertising Agency S.R.L.
Sediul social: Str. Ion Heliade Radulescu Nr.24, Sector 2 , Bucuresti
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40/1834/1999
Registrul Comertului: RO11536153
Cont Bancar: RO74BRDE410SV19783424100 BRD Sucursala Academiei

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 5 vizitatori online.

LIKE IT?