Avatare E-cards Imagini Fun Jocuri Clipuri Coperti, imagini de profil si pentru peretele Facebook

Random image

te iubesc GIGI GIGEL GICA GIK

Magazin de cadouri - Confidentialitate si securitate

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

ymess.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de utilizatorii care acceseaza acest site.
ymess.ro va retine datele ce permit identificarea unei persoane, cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email, si alte informatii, numai atunci cand aceste informatii sunt trimise de catre utilizator la adresa site-ului sau la adresa site-urilor conexe.
Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia utilizatorilor pe site, cu date personale care au o functie de identificare, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe site in legatura cu respectivul formular.
Proprietarul acestui site si/sau companiile cu care colaboreaza acesta vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a utilizatorului sau in scopurile care sunt prezentatate pe site.
Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor, informari despre eventualele promotii, pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului etc.
Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra.

SECURITATEA INFORMATIILOR
1 Asalt Advertising Agency S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.
1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mailurile expediate de www.ymess.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
De asemenea, 1 Asalt Advertising Agency S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 5 vizitatori online.

LIKE IT?